Conpetence

Experter

Charlotte Gerold

Charlotte Gerold har lång och bred erfarenhet av att arbeta med människor i olika roller inom näringslivet såsom försäljning, ledarskap och coaching. Hon har bland annat arbetat som försäljningschef på SAS, ICE Hotel, drivit eget företag, varit coach, mentor och utbildare. I dag arbetar hon främst som rådgivare inom rekrytering, coaching och personlig utveckling.

Jenny Lundström

Jenny Lundström har arbetat som VD och har bred erfarenhet inom sälj och affärsutveckling från storbolag såväl som tillväxtbolag. Hon har erfarenhet inom områden såsom IT, sjukvård, konsultbranschen och besöksnäringen. I dag arbetar hon som konsult inom försäljning, organisation, ledarskap och förändringsarbete samt som coach.

Siam Choudhury

Siam är en erfaren produktledare med 8+ års produkt- och försäljningserfarenhet med bakgrund inom Facebook, Acast och FundedByMe. Siam arbetar nuvarande med sin startup Pliance.

Kim Fai Kok

Kim Fai Kok var en av de första anställda på av Truecaller och har spelat en nyckelroll för att hantera marknadsaktiviteterna och växa användarbasen för Truecaller från 1 miljon till över 500 miljoner användare. Har rollen som kommunikation- och marknadsföringschef.

Ann-Charlotte Beckman

Ann-Charlotte har lång erfarenhet av ledarskap och att bygga upp digitala verksamheter inom hälso- och sjukvård såväl operativt som strategiskt. Hon verkar idag via bolagen Make Science och Life Science Invest som investerare, rådgivare och styrelseledamot för ägarledda bolag inom främst Medtech och digitala lösningar för vård och omsorg.

Henrik Boman

Henrik Boman är expert inom arbetsrätt och har över 18 års erfarenhet som jurist inom arbetsrättsliga frågor. Han har bland annat varit chefsjurist för PLR inom Svenskt Näringsliv, förbundsjurist på Ledarna samt central förhandlare på Skogsindustrierna. Idag jobbar han som juridisk och strategisk rådgivare för arbetsgivare och företag inom arbetsrätt, avtal, förhandlingar och förlikningar.

Vi arbetar meda att ständigt öka antalet experter i platformen. Saknas kompetens du behöver? Kontakta då oss via info@getconpetence.se.